Onze troeven

Verticale integratie

Hafibo is een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf: alle stappen voor het produceren en monteren van de meest diverse plaat- en profielconstructies worden in eigen beheer gedaan.

Klantgerichtheid
De klant staat centraal. Hafibo laat haar organisatie, machinepark en personeel mee evolueren met de behoeften van haar klanten. Hiervoor hebben wij volgende tools ter beschikking:

- Volledig machinepark: alle bewerkingen binnenshuis, dus een minimale en correcte levertermijn (inclusief de oppervlaktebehandeling)
- Kwaliteitsvol lassen door opgeleide en gecertificeerde lassers
- Meer dan 100 soorten materiaal (staal, inox, aluminium, verzinkt staal) op voorraad en dit in de meest diverse afmetingen (lengte, breedte en plaatdikte)
- Eigen tekenbureau met de modernste hard- en software, aangepast aan plaat of profielconstructies.
- Polyvalente medewerkers met jarenlange ervaring binnen het bedrijf: administratie – ingenieurs – projectleiders – tekenaars – planners
- Vaste prijsafspraken op voorhand – eigen calculatiedienst en commerciële vertegenwoordigers.
- Vlotte montages met goed uitgeruste eigen monteurs.

Op die manier draagt Hafibo bij tot de groei en het succes van haar klanten.

Mensen
Hafibo dankt haar kracht en flexibiliteit aan haar mensen. Zij vormen de ruggegraat van het bedrijf. Hun visie, kennis, doorzettingsvermogen, jarenlange trouw en betrokkenheid zijn daarbij van doorslaggevende waarde. Integriteit, openheid, team spirit en prestatiegerichtheid zijn kernwaarden waar iedereen binnen Hafibo achter staat. Hafibo heeft oog voor het welzijn en de individuele noden van haar mensen. Opleidingen vormen daarbij een belangrijk middel.

Veiligheid
Veiligheid is voor ons van groot belang. Hafibo en zijn arbeiders zijn in het bezit van het VCA-certificaat  (VGM Checklist voor Aannemers). Hiermee bewijzen we te voldoen aan eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu. U, als opdrachtgevers, sluit onaanvaardbare risico’s uit door te werken met aannemers met het VCA-label.

Kwaliteit
Hafibo draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Onze partners hebben immers recht op een kwalitatief product of een kwalitatieve dienst tegen de beste voorwaarden. Van studie tot montage: tijdens elke stap in het productieproces hebben we oog voor kwaliteitszorg.

Logo Hafibo ISO9001 VCA FPC2+