Nieuwe laser

7 12 2017 Hafibo

Om in te spelen op de eisen en wensen van onze klanten heeft Hafibo geïnvesteerd in een moderne lasersnijmachine. Met de Sirius 3015 kunnen staalplaten met diktes tot 20mm en inoxplaten met diktes tot 15 mm van maximum 3000 x1500 mm zeer precies en volledig automatisch gesneden worden. De uitgebreide technische mogelijkheden stellen Hafibo beter in staat om een hoge afwerkingsgraad en kwaliteitsniveau te behouden. De automatische nozzle-wisselaar zorgt ervoor dat er heel efficiënt kan worden overgeschakeld tussen de verschillende materiaalsoorten en materiaaldiktes.

De lasersnijmachine is uitgerust met een geïntegreerde wisseltafel waardoor nieuwe platen op voorhand kunnen worden geladen en gesneden stukken afgehaald kunnen worden terwijl de machine operationeel is.

Hafibo koos voor een CO2 lasermachine om aan de hoogste EHEDG eisen te voldoen. De snijkwaliteit van inox platen is nog steeds het beste bij dit type van laserinstallatie.

Naast de operationele voordelen zorgt de nieuwe lasersnijmachine ook voor een veiligere werkomgeving en een kleinere ecologische voetafdruk.