Hafibo, achtste keer genomineerd voor Trends Gazellen

1 02 2018 Hafibo

Hafibo behoort ook in 2018 tot de 200 West-Vlaamse Trends Gazellen, en dit in de categorie van de middelgrote bedrijven. 

Deze erkenning wordt uitgereikt aan de onderneming, maar is in hoofdzaak een erkenning voor alle medewerkers. Daarnaast wenst de directie uitdrukkelijk te benadrukken dat ook andere belanghebbenden, zoals de klanten, leveranciers en diverse partners, die reeds jaren meewerken aan de uitbouw van het bedrijf, een niet onbelangrijke inbreng hebben in deze nominatie.

Al 15 jaar lang selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen in de categorie van de middelgrote bedrijven. De snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn een integraal onderdeel van het economische landschap. De bedrijven opgenomen in de Trends Gazellen ranking zijn telkens sterke en competitieve bedrijven in hun domein en voor hun regio. Op basis van de absolute en procentuele groei in omzet, personeel en cashflow stelt Trends jaarlijks deze economische hitlijst van groeibedrijven op.

Hafibo is dan ook zeer trots om voor de achtste keer genomineerd te zijn. Naast de nominatie in 2018, behoorde Hafibo reeds in 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2005 en 2003 tot het selecte groepje. Hafibo en zijn medewerkers hebben de laatste jaren hard gewerkt aan een duidelijke en professionele bedrijfsstructuur, waardoor de medewerkers zeer zelfstandig en gemotiveerd kunnen werken in de meest performante omstandigheden. Gemotiveerde medewerkers leiden bijna automatisch tot een goede service, kwaliteitsvolle producten en tevreden klanten. Naast de opsplitsing van de activiteiten in gespecialiseerde afdeling voor staal en inox, werd er fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe technieken en opleiding van de mensen om de meest diverse producten te produceren. Hafibo en haar medewerkers behaalden diverse certificaten (ISO, VCA, EN 1090-FPC2+, PED, …) en diploma’s, die ervoor moeten zorgen dat het groeiproces ook  in de toekomst kan volgehouden worden.

Wenst u ook deel uit te maken van dit innovatieve bedrijf, neem dan snel een kijkje op onze website www.hafibo.be. Hafibo is door zijn sterke groei op zoek naar vertegenwoordigers, lassers, monteurs, …

XANDO